NOTIFICATION  

Borang anda telah berjaya dihantar. Sila tunggu sementara pihak TillJannah.my meluluskan permohonan anda Upgrade akaun anda sekarang kepada ahli premium. Hanya dari serendah 21 sen sehari !!! Sila gunakan browser Google Chrome pada desktop ataupun smartphone anda untuk penggunaan website yang lebih lancar.Telah ramai yang bertemu jodoh di portal ini. Mungkin giliran anda pula selepas ini..Dengan ahli yang mencecah ribuan orang, sudah tentunya pencarian jodoh anda lebih mudah serta berkesan di portal ini berbanding sekadar mencari atau menunggu jodoh hadir secara "tradisional" di luar sana.

Anda akan dapat lihat, sangat ramai peserta di dalam portal ini terdiri daripada mereka yang bekerjaya, berpendidikan, berpenampilan menarik dan serius untuk berkahwin.

Di bawah ini kami kongsikan sebahagian daripada testimoni daripada mereka yang telah berjaya bertemu jodoh setelah menyertai portal ini.

Testimoni Pengguna Tilljannah

Syarat Penyertaan

Muslim Warganegara Malaysia berusia 18 tahun ke atas, bujang/duda/janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.

Daftar Pengguna

Dengan mendaftar, ini bermakna anda telah bersetuju dengan semua Terma dan Syarat yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan TillJannah.my.

Jika ada sebarang soalan atau perlukan bantuan, sila hubungi Admin melalui Whatsapp dengan klik link di bawah ini:

http://www.wasap.my/+60129116575

(Kami akan cuba berikan maklum balas segera atau selewatnya pada waktu pejabat, hari bekerja)

Follow Kami Di

Aktiviti Lepas


Seminar Grooming 2017
Seminar Hingga Ke Syurga 2017